Pozíció és munkakör

JUNIOR ONLINE MARKETINGES SZAMURÁJ

Marketinges Szamuráj Kerestetik

Mit csináltok, miről szól az állás?

Eljött az idő, hogy világmegváltó terveinkhez egy újabb csapattagot keressünk! Nagyjából 8 éve indult a PamutLabor webshopja azért, hogy olyan pólókat csináljunk, amit az emberek imádnak hordani. Azóta roppant törtetően fejlődünk, 2 emberről 25 csodás arcra nőtt a csapatunk, négyszer is nagyobb helyre költöztünk, saját citromfánk van (ami két éve ugyanakkora, de valahogy csak nem pusztul meg), vannak plüss alpakáink az irodában satöbbi. Szóval már tudod: ez egy komoly és király hely.

Webshop lévén marketing alatt online marketinget értünk, első sorban Facebook és Email területen mozgolódunk sok ideje. Az a szórólapozás dolog furcsa módon nem jött be az elején, azóta is minden meetingen próbáljuk megfejteni miért. Marketing csapatunk 5 fős, viszont a sok webshop, termékkategória és brand miatt akad feladat bőven, így újabb junior online marketinges szamurájra van szükségünk! Az utóbbi időkben besűrűsödtek a feladatok, és szükség van valakire aki velünk együtt elszántan dolgozik a közös sikerekért: megzabolázza a Facebook algoritmusát, beidomítja a levél-csimpánzt, keres egy-két mémet amiből poszt lesz hogy viccesnek tűnjünk, ördögi professzorként dolgozik azon hogy még több boldog pólótulajdonos legyen az országban.

Milyen szakmai ismeretekre lesz szükséged?

Most jön egy jó hír: abszolút nem érdekel minket milyen papírod van, ki írta alá, milyen pecsét van rajta, esetleg közelebbről nézve Jézuskrisztust is látni vélik rajta egyesek. A tudásod számít és a fejlődni akarásod. Junior poziról van szó, így nem várunk el 17 év szakmai tapasztalatot, de azért nem árt, ha láttál már Facebook kampányt belülről. Ideális esetben kb. 1 év tapasztalatod azért legyen. Ha több nyilván nem baj :D Tudjuk, hogy sokat kell Téged tanítani, ennek örülünk is! Protipp: ha nincs tapasztalatod szánj több időt a motivációs leveledben arra, mit szeretnél megtanulni és miért érdekel, nincs minden veszve…

Jó, ha érdekelnek a Facebook hirdetések, írtál már néhány hírlevelet és iszonyatosan érdekel az e-commerce világa.

* képzelj ide hangzatos rövidítéséket, mint a CPM, hogy lásd nem szarral gurítunk és jól érezd magad, hogy már hallottad *

Fontos, hogy tudj angolul. Sajnos középfokú angol nélkül nem tudod majd megérteni azokat a szakmai anyagokat, amivel a munkád során találkozol, és nem tudod a külföldi webshopunk feladatait sem ellátni. Ideális esetben a felsőfokkal vagy nyerő, de középszintű tudással is tudsz érvényesülni.

Ha főleg multikkal dolgoztál ez más világ lesz! Mi az ősi ROI istennőnek áldozunk. Minden kedden magas CTR-t fogyasztó, Digital Marketer videókon felcseperedett kecskéket áldozunk Úrnőnknek. Szeretjük, ha jó öreg készpénz formában is kimutatható az eredménye a munkánknak, elvégre Te sem két zacskó impression-ben fogod kapni a fizetésed ?… Milliárdos VC befektetőink sincsenek, hogy égessük a lóvét hátha megtérül egyszer…

Milyen személyiséget kerestek?

 • Maximalista vagy és törekedsz a legjobbra. Sőt idegesítsen, ha valamit nem büszkén adsz ki a kezeid közül.
 • Jól bírod a terhelést. Mivel előfordul, hogy minden csillag összeáll és nagy a hajtás, de Te akkor sem adod fel, hanem még nagyobb fokozatba kapcsolsz.
 • Gyors problémamegoldó készséged van. Elcsépelt kritérium, de a problémák mindennaposak. Az az egy számít, hogy megoldjuk őket és kész. Nem a panaszkodás.
 • Tudsz önállóan dolgozni! Nem szeretünk főnökösködni és megmondani mit csinálj a legapróbb részletekig. Mindent megadunk és segítünk, hogy átlásd a folyamatokat/elveket és saját önálló döntéseket hozz.
 • Vállalod a felelősséget a hibáidért. Nem probléma ha hibázik valaki. Az a fontos, hogy vállald érte a felelősséget és tanulj belőle. Nyitott vagy az újdonságokra, ha a legjobb akarsz lenni ez egy alapvető tulajdonság.
 • Szeretsz újdonságokat kipróbálni. Minden. Egyes. Nap.

Mik az előnyök egy jelentkezőnél?

 • Nagyon jó, ha átlátod egy webáruház mitől lesz sikeres, kezeltél már Facebook hirdetést.
 • Ha analitikus szemmel rendelkezel, szeretsz a dolgok mögé látni az király! Érdekel az ecommerce és nem tudsz leállni az ötletekkel, hogyan lehet több vevőt szerezni? Bingó!
 • Követed a külföldi (!!!) ecommerce/marketer gurukat, alig tudsz betelni a videókkal.
 • Elég sok sorozathoz, filmhez, pop kultúrához köthető filmes pólónk van, ha ebben a témában otthon vagy, az nagy előny.

Milyen jellegű feladataim lesznek?

Nem fogunk kertelni, egész biztosan szélesebb munkaköröd lesz mint egy ügynökségnél. Nem ultraspecialista “vegán egzotikus csiga-fejfájáscsillapítókra szakosodott webáruház kaukázusi térségre specializálódott affiliate marketinges” szinten keresünk valakit. Elsősorban email automatizációk és hírlevelek, Facebook/adwords kampányok, social media copywriting lesz a munkaköröd. Tágabb értelemben pedig a felelősséged, hogy a webáruházunk forgalma növekedjen, akár új csatornák tesztelésével is. Facebookon is tudsz majd újdonságokat kipróbálni, nem 3.000 Ft az éves Facebook keretünk.

Ami biztosan nem lesz a munkakörödben: SEO (komplex szakma, inkább külső segítséget veszünk igénybe), Grafika (három grafikus is dolgozik nálunk, imádják az utolsó módosításokat ? ), webshop fejlesztés/adminisztráció (erre szintén megvan a csapattag, de ha már használtál WordPress-t az előny), Sales (nincs b2b ügyfelünk), Blog és Cikkírás (nincs blogunk), Kávéfőzés főnököknek (nincsenek főnökök, kávét meg mindenki tud főzni).

Hogyan fog kinézni egy napod?

Átnézzük az aznapi terveket Clickupban, amiben látsz majd ugráló unikornisokat minden feladat elvégzése után, így mindig adott a motiváció. Minden délelőtt átvizsgálod a kampányaink nyáját, hogyan szuperálnak és bűvölöd egy kicsit a grafikonokat. Ezt követően 20 percig hümmögünk közösen, hogy hozza el Zuckerberg az alacsony CPM-et és áldja meg a kreatívjainkat. Délelőtt elindítod a tervezett kampányainkat, teszteket és hasonló finomságokat. Beidőzítesz néhány Facebook posztot, egy-kettőt megmutatsz a többi csapattagnak is, akik bólogatnak, hogy hihetetlen vicces tényleg. 1-kor közösen ebédelünk, ha finom kaját hozol/rendelsz akkor biztosan ki lesz vesézve “hú de szép csirkéd van milyen fűszerek vannak rajta?” megjegyzésekkel. Ebéd után újra munka, épp az aznapra tervezett feladatokkal például új hírlevél automatizmus beállítás, hírlevél írás vagy egy új ajánlat szövegezése. Ne aggódj, nem fogsz unatkozni! ? 5 körül szinte végzünk a feladatokkal, de előtte még poénból valaki megemlít egy 3 órás melót, hogy “az ugye kész lesz még ma”. Te zavartan nézel majd, mert nem tudod komoly-e, az illető pedig 5 másodperc csend után benyögi, hogy “csak vicc volt, jó lesz holnapra”. Te konstatálod, hogy szar poén volt, az illető pedig konstatálja, hogy biztosan imádtad. De ez egy ilyen szakma.

Miért szeretek majd nálatok dolgozni?

 • A legfontosabb, hogy egy igazán energikus jófej fiatalos csapatban fogsz dolgozni, ahol számíthatsz a másikra. Tudjuk, hogy a sikereink alapja mindig a csapat volt és az is lesz, ezért ez nálunk kiemelten fontos.
 • Ez egy olyan hely ahol számítanak az ötleteid. Nincs 5 éves terv, nincs 4 főnök akiknek meg kell felelnie egy ötletnek.
 • Az a célunk, hogy megérts nálunk minden egyes dolgot, az elveket és önálló döntéseket hozz. Rászánjuk az időt, hogy megtanuld amit szeretnél, szeretünk mindenkinek szabadságot adni. A fontos döntéseket is együtt hozzuk meg, ezért is fontos hogy átláss minél több dolgot és kivedd a részed a változásokban.
 • A munka izgalmas és változatos, sosem áll meg az élet (max karácsony után), folyamatos a kihívás szerencsére. Ez azt jelenti, hogy sosem bízhatjuk el magunkat. Az a célunk, hogy az ország legnagyobb pólós webáruháza legyünk. (Csak úgy fogadunk el jelentkezést, ha elküldöd a titkos kódot: “túrórudi”. Ez a bizonyíték, hogy végigolvastad lényeget és komolyan érdekel a dolog)
 • Marketingesként tetszeni fog, hogy egy jó cuccot kell eladnod. Nem gagyi fogyasztótablettákat árulunk, vagy biztosítást kell tukmálnunk 83 éves nyugdíjasokra. A vásárlóink szeretik amit csinálunk, amit napi 5-10 elégedett vevős email is bizonyít! Ezeket néha ki is nyomtatjuk, vagy megosztjuk a közös csoportban.
 • Vannak apróságok, ami miatt élvezet nálunk dolgozni. Random Sushi Péntek, küzdelem a berepülő rovarokkal, vagy közös mozizás.
 • Imádni fogod, amikor megzavarjuk a munkádat “Mit ittál Gyuluska?” és hasonló indokolatlan kérdésekkel…

Mikor van a munkaidő és hol az iroda?

Baráti keléssel, reggel 9-kor kezdünk legtöbben, 5-ig van munkaidő.

Az üzletünk Kecskemét belvárosának szélén van, szép tágas tér, elég élénk színekkel. Felmerülhet a kérdés: nem lehet-e távmunkában megoldani az egészet? Sajnos erre nem a válasz, mivel szeretünk csapatot építeni, szeretünk együtt dolgozni, amihez a személyes jelenlét a Mátrix megvalósulásáig elengedhetetlen.

Mit kínáltok?

 • A fizetésed első sorban a tudásodtól függ. A fizetéseink abszolút versenyképesek, a Te béred egy fix és egy mozgó bónuszból fog állni. A bónusz célja, hogy elismerjük a teljesítményed és az input helyett az outputra fókuszálj!
 • Ezen kívül kiemelkedően jó fizetésemelési lehetőségeid lesznek. Minden hónap elején átbeszéljük hogyan tudsz értékesebb csapattag lenni, milyen dolgokat szeretnél megtanulni (pl.: beleásod magad a Pinterest marketingbe), ehhez pedig megbeszéljük mennyivel növekedik a fizud, ha kicsekkoljuk a listádról. Így mindig pontosan látsz 2-4 emelési lehetőséget, és tudod mit kell tenned érte. Nagyon fontos, hogy itt lesz is aki segít és vezet a fejlődésedben!
 • Céges MacBook Pro :)
 • Ha összeállnak a csillagok és túlórázni kell, értelemszerűen az is fizetve van.
 • A fizetésen kívül minden hónapban kapsz egy bónuszpólót, innentől kezdve minden ismerősöd azt kap ajándékba Tőled.
 • Ingyen van nálunk a kávé, finom őrölt kávéból (Jancsi a kávéfőző neve), az ásványvíz, és egy rakás nasi, amit minden hónapban a kívánságlistáról vásárolunk be.
 • Elég laza nálunk a környezet, nincs dresscode (elvégre pólókat csinálunk, elég furán festenénk öltönyben). Sőt, ha ügyes vagy rengeteg bro-fist-et kapsz, ami egy elégedett bólogatással párosítva mindig jól jön.

Mikor tudok leghamarabb kezdeni?

Nézz rá az órádra. Hány percet mutat? Na pont ebben a másodpercben akár!

Hogy tudok jelentkezni?

Kattints a “Jelentkezés” gombra és add meg az adatokat. Fontos, hogy írj motivációs levelet is! Egy CV-ből semmi nem derül ki a céljaidról és legfőképpen arról, hogy milyen ember vagy, mi fontos számodra. Feltétlen írd meg a kedvenc sorozataidat is! Végül de nem utolsó sorban: Mitől fogod magad sikeresnek érezni nálunk? Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot.

TOVÁBB A JELENTKEZÉSHEZ

Mit mondanak azok akik nálunk dolgoznak, vágatlanul:

SZABINA 10 PONTJA :)

 1. Végre azt csinálom amit szeretek, egy olyan helyen ahol megbecsülnek es értékelnek
 2. Fiatal feltörekvő vállalkozás, amiben Mindenki fontosnak érezheti magát, mert az is!
 3. Elbolondozzuk a napot es jó a társaság
 4. Egy csapat, ahol nem csak munkatársak vagyunk, hanem Barátok is
 5. Őszinték és türelmesek vagyunk egymással
 6. Tökéletes minőséget adunk ki a kezünk alól
 7. Arra törekszünk, hogy Mindenki boldogan, büszkén viselje termékeink
 8. Szeretjük a kihívásokat
 9. Minden dolog a végén úgyis jól alakul
 10. Murphy az újonc neve?

PETRA VÉLEMÉNYE:

A legelső dolog ami eszembe jutott, az, hogy egy baromi jó csapat része lehetek. És ez az egy pont nagyon sok mindent magába foglal. Először is, hogy sose maradsz magadra. Együtt örülünk mindennek és a problémákat is együtt oldjuk meg. :) Közösen hozzuk meg a nagyobb döntéseket, mindenkinek lehet véleménye és ezt meg is oszthatja a többiekkel. Őszinte lehetsz és veled is őszinte mindenki. Vannak közös céljaink, de ugyanolyan fontosak az egyéni célok is és segítjük egymást, hogy el is érhessük azokat. Emberek, egyéniségek lehetünk, elfogadjuk egymást, figyelünk egymásra.

A sok kis apróság pedig már csak hab a tortán: a közös kajálások, röhögések, programok, hogy nagy pacsi jár a jó teljesítményért, hogy mekkora örömöt tudsz okozni 1-1 megrendelőnek az elkészült pólóval, és így zárás után minden nap azt érezheted, hogy tényleg valami értelmessel töltötted a napot és még élvezed is. :)

Így hirtelen ennyi jutott eszembe, de valószínűleg még kismillió dolgot fel lehetne sorolni. :D