Magyar Népmesés telefontok kollekció

Egyszer volt, hol nem volt, volt pár kicsi manó, akik elkészítették neked ezeket a szuper telefontokokat.
Legyél te a hős, aki legyőzi a sárkányt, és megszerzi az igazi kincset!

Választható készülékek

Termékek
Szia Uram! Telefontok
They see me rollin' Telefontok
Róka Minta Telefontok
Királynő Telefontok
Magyar Népmese Repülőjegy Telefontok
Aranyszőrű Bárány Telefontok
Királylány Telefontok
Királyfi Telefontok
Magyar Népmesék Telefontok
Fele Igaz Telefontok
Előttem áll az élet - magyar népmesék
Selyemrét
Polaroid kép - magyar népmesék
Néptáncos leszek
99 százalékban angyal vagyok
Macskacicó - virágos
Csoki - magyar népmesék
Nem könnyű csodálatosnak lenni
Fel a fejjel
Boldog Lányok

MÉG TÖBB MAGYAR NÉPMESÉS TELEFONTOK

Termékek
Tső Babi néni!
Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod
Magyar Népmese család - MyLife
Ízirájder Öcsém
Szeretnélek meghívni egy kávéra
Pokolian jól nézek ki

ÖSSZES MAGYAR NÉPMESÉS TELEFONTOK

LEÍRÁS

Legújabb telefontok típusunk a Rebel. Bőrbarát és gumírozott keretének köszönhetően nem fog kicsúszni a kezedből, tökéletesen illeszkedik a telefonodra, és megvédi azt. Mindezt hamisítatlanul stílusosan!

Magyar Népmesés telefontok kollekció

STRAPABÍRÓ KIALAKÍTÁS

A bőrbarát gumírozott szélek gondoskodnak a megfelelő tapadásról, így a telefon nem fog kicsúszni a kezedből, illetve ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a tok a telefonodra. A hangerőt anyagában színezett gombok segítségével tudod állítani, így egyáltalán nem okoz gondot a túlzott igénybevétel. Akárcsak a kemény kialakítású hátlapnak sem! Nem mellesleg környezetbarát anyagok felhasználásával készült!

TARTÓS NYOMAT

Ha azon aggódnál, hogy vajon mennyire lesz tartós a minta, ne tedd, ugyanis minden tokunkat a legkorszerűbb UV nyomtatással készítjük. Emiatt teljes mértékben ellenálló lesz a kopással, UV sugárzással és persze a vízzel szemben. Színei ugyanolyan élénkséggel fognak ragyogni több év után is, nem fog megrepedezni a minta, mivel a festék száradás után teljesen rugalmas! Előbb kell újabb telefonra váltanod, minthogy lecseréld a régi tokodat...

Magyar Népmesés telefontok kollekció
Magyar Népmesés telefontok kollekció

EXTRA BIZTONSÁG

A kiemelt kameraszegélynek köszönhetően búcsút inthetsz a nagy karcoknak a lencsén, illetve a nehezen felrakható kameravédő fóliáknak! A puha, gumírozott káva leeséskor elnyeli az ütés erejét, így akadályozva meg az esetleges törést. Innentől kezdve nem kell arra figyelned, hogy ha lerakod az asztalra a telefonod, vajon képpel lefele vagy kamerával lefele tedd ezt, ugyanis teljes mértékben biztonságban lesz a lencse, így neked nincs is más dolgod, mint minél jobb képeket készíteni!

Magyar Népmesés telefontok kollekció
Magyar Népmesés telefontok kollekció
Magyar Népmesés telefontok kollekció
Magyar Népmesés telefontok kollekció
Magyar Népmesés telefontok kollekció