Pozíció és munkakör

GRAFIKUS MÁGUS

Grafikus Mágus Kerestetik

Mit csináltok, miről szól az állás?

Eljött az idő, hogy világmegváltó terveinkhez egy újabb csapattagot keressünk! Nagyjából 6 éve indult a PamutLabor webshopja azért, hogy olyan pólókat csináljunk, amit az emberek imádnak hordani. Azóta roppant törtetően fejlődünk, 2 emberről 22 csodás arcra nőtt a csapatunk, háromszor is nagyobb helyre költöztünk, saját citromfánk van (ami két éve ugyanakkora, de valahogy csak nem pusztul meg), vannak plüss alpakáink az irodában satöbbi. Szóval már tudod: ez egy komoly és király hely.

Sikereink titka a szuper csapaton kívül a király pólómintáinkban rejlik. Folyamatosan fejlesztjük az új kollekciókat, legyen szó egy családi kollekcióról vagy egy új Harry Potter bögréről mindig van újdonság és kihívás! Grafikus csapatunkat tovább szeretnénk bővíteni, főleg egyedi rendelések és minták szerkesztése lesz a feladatod.

Milyen szakmai ismeretek szükségesek?

 • Magabiztos Photoshop tudás fontos lesz, mivel a munka 90%-a ehhez köthető. Zsírkréta rajzokból elég nehéz jó pólómintát kreálni, ezért a digitális grafikai tudás lesz a meghatározó :)
 • Szépérzékedre napi szinten szükség lesz. Az ügyfeleink tőlünk várják el, hogy igazán különleges termékeket kapjanak, neked kell iránymutatást adni.
 • Kreativitásod csúcsra tudod járatni nálunk, mivel rengeteg kategória, termék és ötlet alapján dolgozunk. Nekünk fontos, hogy szeresd amit csinálsz, ezért tudjuk mennyire fontos az alkotói folyamat szeretete, az ad kitartást az esetleges 2 órás agymenések mellé :D
 • Középfokú angol nyelvtudás elengedhetetlen, elsősorban írásban. Nem lesz napi használatban folyamatosan, de sok angol anyaggal dolgozunk! Angol nyelvtudás nélkül kérjük ne jelentkezz!
 • Nem várunk el több éves tapasztalatot, a tudásod a fontos! Ezt próbfeladattal fogjuk teszteni, így lesz lehetőséged megmutatni milyen ügyes vagy :)
 • Nem baj, ha nincs Harvard/MIT diplomád… Nem a “papírjaid” érdekelnek minket. Ami fontos, hogy szeresd amit csinálsz és folyamatosan fejlődj velünk!

Mik az előnyök egy jelentkezőnél?

Néhány éves grafikusi munkatapasztalat. Ugyan nem elvárt a tényleges grafikusi tapasztalat, ha dolgoztál marketing-grafikusi vagy tervezőgrafikusi munkakörben biztos, hogy nagyobb eséllyel jössz bele nálunk a feladatokba :)

Milyen jellegű feladataim lesznek?

Megvalósítod az ügyfeleink kérését, legyen szó “az unokám fejét rá kéne rakni egy muskátlira és azt kérném egy pólóra” jellegű zseniális büszkeséget ébresztő alkotó munkáról, vagy egy egyszerű autó körbevágásáról :)

Az új minták szerkesztése a webshopra, folyamatos, minden héten újítunk. Itt mindig figyeljük az aktuális trendeket, ötletelünk és az alapján próbáljuk kitalálni, vajon mit szeretnének hordani szívesen az emberek. Olykor egyszerűek a minták, de van grafikai kihívásokat tartalmazó feladat is, mint egy új Gyűrűk Ura pólóminta szerkesztése.

Milyen személyiséget kerestek?

 • Maximalista vagy és törekedsz a legjobbra. Sőt idegesítsen, ha valamit nem büszkén adsz ki a kezeid közül.
 • Jól bírod a terhelést. Mivel előfordul, hogy minden csillag összeáll és nagy a hajtás, de Te akkor sem adod fel, hanem még nagyobb fokozatba kapcsolsz.
 • Gyors problémamegoldó készséged van. Elcsépelt kritérium, de a problémák mindennaposak. Az az egy számít, hogy megoldjuk őket és kész. Nem a panaszkodás.
 • Tudsz önállóan dolgozni! Nem szeretünk főnökösködni és megmondani mit csinálj a legapróbb részletekig. Mindent megadunk és segítünk, hogy átlásd a folyamatokat/elveket és saját önálló döntéseket hozz.
 • Vállalod a felelősséget a hibáidért. Nem probléma ha hibázik valaki. Az a fontos, hogy vállald érte a felelősséget és tanulj belőle. Nyitott vagy az újdonságokra, ha a legjobb akarsz lenni ez egy alapvető tulajdonság.
 • Szeretsz újdonságokat kipróbálni. Minden. Egyes. Nap.
 • Nem vagy befeszülve. Szeretünk hülyéskedni, a csapatban sok változatos és érdekes ember van, ettől PamutLabor a PamutLabor. Reméljük neked is tetszeni fog!

Mikor ne jelentkezzek?

 • Ha negatív hozzáállásod van inkább spórold meg a fáradtságot és lapozz. Biztos, hogy lesznek nálunk problémák amik a növekedésből jönnek, biztos hogy lesznek húzósabb időszakok. Mindenki a csapatban azon dolgozik, hogy megoldjuk a problémákat, senki sem szereti a fölösleges panaszkodást.
 • Ha “csak melóhelyet” keresel fontos kiemelnünk: nálunk elvárás a plusz energiabedobás a közös jó érdekében. Fontos számunkra amit csinálunk, és ezért jók is vagyunk benne. Mindenki 100%-ban odateszi magát munka közben, megoldja a felmerülő problémákat és nem nyugszik amíg tökéletes nem lesz valami. Ehhez meg is lesz a szabadságod.
 • Ha csak egy olyan helyet keresel, ahol eltölthetsz napi 8 órát “úgy-ahogy” egy fizetésért és Neked ennyi a lényeg, akkor nem ezt a csapatot keresed.
 • Végül pedig: Ha nem akarsz nap mint nap újdonságot tanulni, ha nem akarod fejleszteni magad.

Miért szeretek majd nálatok dolgozni?

 • A legfontosabb, hogy egy igazán energikus jófej fiatalos csapatban fogsz dolgozni, ahol számíthatsz a másikra. Tudjuk, hogy a sikereink alapja mindig a csapat volt és az is lesz, ezért ez nálunk kiemelten fontos.
 • Ez egy olyan hely ahol számítanak az ötleteid. Nincs 5 éves terv, nincs 4 főnök akiknek meg kell felelnie egy ötletnek.
 • Az a célunk, hogy megérts nálunk minden egyes dolgot, az elveket és önálló döntéseket hozz. Rászánjuk az időt, hogy megtanuld amit szeretnél, szeretünk mindenkinek szabadságot adni. A fontos döntéseket is együtt hozzuk meg, ezért is fontos hogy átláss minél több dolgot és kivedd a részed a változásokban.
 • A munka izgalmas és változatos, sosem áll meg az élet (max karácsony után), folyamatos a kihívás szerencsére. Ez azt jelenti, hogy sosem bízhatjuk el magunkat. Az a célunk, hogy az ország legnagyobb pólós webáruháza legyünk. (Csak úgy fogadunk el jelentkezést, ha elküldöd a titkos kódot: “túrórudi”. Ez a bizonyíték, hogy végigolvastad lényeget és komolyan érdekel a dolog).
 • Jó az amit csinálunk és egy sikeres cég vagyunk (oké, önfényezés, de igaz). Nem gagyi fogyasztótablettákat árulunk, vagy biztosítást kell tukmálnunk 83 éves nyugdíjasokra. A vásárlóink szeretik amit csinálunk, amit napi 5-10 elégedett vevős email is bizonyít! Ezeket néha ki is nyomtatjuk vagy megosztjuk a közös csoportban!
 • Vannak apróságok, ami miatt élvezet nálunk dolgozni. Küzdelem a berepülő rovarokkal, vagy közös mozizás.
 • Imádni fogod, amikor megzavarjuk a munkádat “Mit ittál Gyuluska?” és hasonló indokolatlan kérdésekkel…

Mikor van a munkaidő és hol az iroda?

Baráti keléssel, reggel 9-kor kezdünk legtöbben, 5-ig van munkaidő.

Az üzletünk Kecskemét belvárosának szélén van, szép tágas tér, elég élénk színekkel (most festjük újra épp). Felmerülhet a kérdés: nem lehet-e távmunkában megoldani az egészet? Sajnos erre nem a válasz, mivel szeretünk csapatot építeni, szeretünk együtt dolgozni, amihez a személyes jelenlét a Mátrix megvalósulásáig elengedhetetlen.

Mit kínáltok?

 • A fizetésed első sorban a tudásodtól függ. A fizetéseink abszolút versenyképesek, a Te béred egy fix és egy mozgó bónuszból fog állni. A bónusz célja, hogy elismerjük a teljesítményed és az input helyett az outputra fókuszálj!
 • Minden negyedév elején átbeszéljük hogyan tudsz értékesebb csapattag lenni, milyen dolgokat szeretnél megtanulni (pl.: rendbeszeded a csapat projektkezelő használatát), ehhez pedig megbeszéljük mennyivel növekedik a fizud, ha kicsekkoljuk a listádról. Így mindig pontosan látsz 2-3 fizetésemelést és tudod mit kell tenned érte.
 • Ha összeállnak a csillagok és túlórázni kell értelemszerűen az is fizetve van, szerencsére a folyamatos túlórák idejét már magunk mögött hagytuk.
 • A fizetésen kívül minden hónapban kapsz egy bónuszpólót, innentől kezdve minden ismerősöd azt kap ajándékba Tőled! Sőt céges csapatkedvezmény is van minden termékünkre ;)
 • Ingyen van nálunk a kávé, finom őrölt kávéból (Jancsi a kávéfőző neve), az ásványvíz, és egy rakás nasi, amit minden hónapban a kívánságlistáról vásárolunk be. Kivezettük, mert elkedtünk hízni :D
 • Elég laza nálunk a környezet, nincs dresscode (elvégre pólókat csinálunk, elég furán festenénk öltönyben). Sőt, ha ügyes vagy rengeteg bro-fist-et kapsz, ami egy elégedett bólogatással párosítva mindig jól jön.

Mikor tudok leghamarabb kezdeni?

Nézz rá az órádra. Hány percet mutat? Na pont ebben a másodpercben akár!

Hogy tudok jelentkezni?

Kattints a “Jelentkezés” gombra és add meg az adatokat. Fontos, hogy írj motivációs levelet is! Egy CV-ből semmi nem derül ki a céljaidról és legfőképpen arról, hogy milyen ember vagy, mi fontos számodra. Fontos, hogy válaszold meg a Projektmenedzsmentre vonatkozó kérdést is a jelentkezésnél, illetve minél több ezzel kapcsolatos releváns infót írj a motivációs leveledbe. Feltétlen írd meg a kedvenc filmjeidet/sorozataidat is! Végül de nem utolsó sorban: Mitől fogod magad sikeresnek érezni nálunk? Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot.

TOVÁBB A JELENTKEZÉSHEZ

Mit mondanak azok akik nálunk dolgoznak, vágatlanul:

SZABINA 10 PONTJA :)

 1. Végre azt csinálom amit szeretek, egy olyan helyen ahol megbecsülnek es értékelnek
 2. Fiatal feltörekvő vállalkozás, amiben Mindenki fontosnak érezheti magát, mert az is!
 3. Elbolondozzuk a napot es jó a társaság
 4. Egy csapat, ahol nem csak munkatársak vagyunk, hanem Barátok is
 5. Őszinték és türelmesek vagyunk egymással
 6. Tökéletes minőséget adunk ki a kezünk alól
 7. Arra törekszünk, hogy Mindenki boldogan, büszkén viselje termékeink
 8. Szeretjük a kihívásokat
 9. Minden dolog a végén úgyis jól alakul
 10. Murphy az újonc neve?

PETRA VÉLEMÉNYE:

A legelső dolog ami eszembe jutott, az, hogy egy baromi jó csapat része lehetek. És ez az egy pont nagyon sok mindent magába foglal. Először is, hogy sose maradsz magadra. Együtt örülünk mindennek és a problémákat is együtt oldjuk meg. :) Közösen hozzuk meg a nagyobb döntéseket, mindenkinek lehet véleménye és ezt meg is oszthatja a többiekkel. Őszinte lehetsz és veled is őszinte mindenki. Vannak közös céljaink, de ugyanolyan fontosak az egyéni célok is és segítjük egymást, hogy el is érhessük azokat. Emberek, egyéniségek lehetünk, elfogadjuk egymást, figyelünk egymásra.

A sok kis apróság pedig már csak hab a tortán: a közös kajálások, röhögések, programok, hogy nagy pacsi jár a jó teljesítményért, hogy mekkora örömöt tudsz okozni 1-1 megrendelőnek az elkészült pólóval, és így zárás után minden nap azt érezheted, hogy tényleg valami értelmessel töltötted a napot és még élvezed is. :)

Így hirtelen ennyi jutott eszembe, de valószínűleg még kismillió dolgot fel lehetne sorolni. :D