Apás telefontok kollekció

Apával igazán vidám az élet. Mindig tudja, mit kell mondania, hogy jobb kedved legyen. Lepd meg egy szuper telefontokkal!
Nézz ajándékot anyának is!

Választható készülékek

Termékek
The walking dad grunge
Ha apa nem tudja megjavítani - telefontok
A gyerekek 99 százaléka
Call of Daddy
Father words
Apa telefonja, ne nyúld le
Fiúkat nevelek
Lányokat nevelek
Az apaszaurusz megjelenik
Apunak szüksége van egy sörre
Apa akkordok
Nappal apa este gamer
Apás dolgok
Apa teszi a családot teljessé
Apa fia barátok mindörökké
Néhányan főnöknek hívnak - apa
Én egy csodaszép lánynak vagyok a büszke Apukája
Köszönjük Apa, hogy vagy nekünk
Apa lánya barátok mindörökké
Legjobb apa mix - telefontok
Lányos apuka Lineart
Fiús apuka Lineart
Apa graffiti - telefontok
Szuper apa - telefontok
Apa te vagy a világ - telefontok
Dad Life painting
Amazing Dad Superhero
Dad Mode On grunge
Father - Periodic Table
Best Dad Ever wood texture
Nekünk te vagy a legjobb papamaci
Best Daddy Duck

WARNER DC MINTÁK

Termékek

MÉG TÖBB APÁS TELEFONTOK

Termékek
Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod
Apa gyerekekkel - MyLife
Te vagy a világ - apa
The walking dad
Ha apa nem tudja megjavítani
Szuper Apa

ÖSSZES APÁS TELEFONTOK

LEÍRÁS

Legújabb telefontok típusunk a Rebel. Bőrbarát és gumírozott keretének köszönhetően nem fog kicsúszni a kezedből, tökéletesen illeszkedik a telefonodra, és megvédi azt. Mindezt hamisítatlanul stílusosan!

Apás telefontok kollekció

STRAPABÍRÓ KIALAKÍTÁS

A bőrbarát gumírozott szélek gondoskodnak a megfelelő tapadásról, így a telefon nem fog kicsúszni a kezedből, illetve ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a tok a telefonodra. A hangerőt anyagában színezett gombok segítségével tudod állítani, így egyáltalán nem okoz gondot a túlzott igénybevétel. Akárcsak a kemény kialakítású hátlapnak sem! Nem mellesleg környezetbarát anyagok felhasználásával készült!

TARTÓS NYOMAT

Ha azon aggódnál, hogy vajon mennyire lesz tartós a minta, ne tedd, ugyanis minden tokunkat a legkorszerűbb UV nyomtatással készítjük. Emiatt teljes mértékben ellenálló lesz a kopással, UV sugárzással és persze a vízzel szemben. Színei ugyanolyan élénkséggel fognak ragyogni több év után is, nem fog megrepedezni a minta, mivel a festék száradás után teljesen rugalmas! Előbb kell újabb telefonra váltanod, minthogy lecseréld a régi tokodat...

Apás telefontok kollekció
Apás telefontok kollekció

EXTRA BIZTONSÁG

A kiemelt kameraszegélynek köszönhetően búcsút inthetsz a nagy karcoknak a lencsén, illetve a nehezen felrakható kameravédő fóliáknak! A puha, gumírozott káva leeséskor elnyeli az ütés erejét, így akadályozva meg az esetleges törést. Innentől kezdve nem kell arra figyelned, hogy ha lerakod az asztalra a telefonod, vajon képpel lefele vagy kamerával lefele tedd ezt, ugyanis teljes mértékben biztonságban lesz a lencse, így neked nincs is más dolgod, mint minél jobb képeket készíteni!

Apás telefontok kollekció
Apás telefontok kollekció
Apás telefontok kollekció
Apás telefontok kollekció
Apás telefontok kollekció