Apás telefontok kollekció

Apával igazán vidám az élet. Mindig tudja, mit kell mondania, hogy jobb kedved legyen. Lepd meg egy szuper telefontokkal!
Nézz ajándékot anyának is!

Választható készülékek

Termékek
A gyerekek 99 százaléka
Call of Daddy
Father words
Fiúkat nevelek
Lányokat nevelek
Az apaszaurusz megjelenik
Apunak szüksége van egy sörre
Apa akkordok
Nappal apa este gamer
Apás dolgok
Apa teszi a családot teljessé
Ha apa nem tudja megjavítani
Apa fia barátok mindörökké
Néhányan főnöknek hívnak - apa
Én egy csodaszép lánynak vagyok a büszke Apukája
Köszönjük Apa, hogy vagy nekünk
Apa lánya barátok mindörökké
Te vagy a világ - apa
Legjobb apa mix - telefontok
Apa graffiti - telefontok
Ha apa nem tudja megjavítani - telefontok
Szuper apa - telefontok
Apa te vagy a világ - telefontok
Apa telefonja, ne nyúld le
Dad Life painting
Amazing Dad Superhero
Dad Mode On grunge
Father - Periodic Table
The walking dad grunge
Best Dad Ever wood texture
Nekünk te vagy a legjobb papamaci
Lányos apuka Lineart
Fiús apuka Lineart
Best Daddy Duck

WARNER DC MINTÁK

Termékek

LEÍRÁS

Legújabb telefontok típusunk a Rebel. Bőrbarát és gumírozott keretének köszönhetően nem fog kicsúszni a kezedből, tökéletesen illeszkedik a telefonodra, és megvédi azt. Mindezt hamisítatlanul stílusosan!

TODO

STRAPABÍRÓ KIALAKÍTÁS

A bőrbarát gumírozott szélek gondoskodnak a megfelelő tapadásról, így a telefon nem fog kicsúszni a kezedből, illetve ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a tok a telefonodra. A hangerőt anyagában színezett gombok segítségével tudod állítani, így egyáltalán nem okoz gondot a túlzott igénybevétel. Akárcsak a kemény kialakítású hátlapnak sem! Nem mellesleg környezetbarát anyagok felhasználásával készült!

TARTÓS NYOMAT

Ha azon aggódnál, hogy vajon mennyire lesz tartós a minta, ne tedd, ugyanis minden tokunkat a legkorszerűbb UV nyomtatással készítjük. Emiatt teljes mértékben ellenálló lesz a kopással, UV sugárzással és persze a vízzel szemben. Színei ugyanolyan élénkséggel fognak ragyogni több év után is, nem fog megrepedezni a minta, mivel a festék száradás után teljesen rugalmas! Előbb kell újabb telefonra váltanod, minthogy lecseréld a régi tokodat...

TODO
TODO

EXTRA BIZTONSÁG

A kiemelt kameraszegélynek köszönhetően búcsút inthetsz a nagy karcoknak a lencsén, illetve a nehezen felrakható kameravédő fóliáknak! A puha, gumírozott káva leeséskor elnyeli az ütés erejét, így akadályozva meg az esetleges törést. Innentől kezdve nem kell arra figyelned, hogy ha lerakod az asztalra a telefonod, vajon képpel lefele vagy kamerával lefele tedd ezt, ugyanis teljes mértékben biztonságban lesz a lencse, így neked nincs is más dolgod, mint minél jobb képeket készíteni!

TODO
TODO
TODO
TODO
TODO