Anyás telefontok kollekció

Egy évben legalább négy alkalom van, amikor anyának ajándékot adhatunk. Újabb és újabb kreatív ötletekkel előállni nagyon nehéz, de mi segítünk!
Anyukád biztosan örülni fog egy szép telefontoknak. Lepd meg apát is!

Választható készülékek

Termékek
Anya csak egy van
Legcsodálatosabb anyuci - unikornis
A világnak csak egy anya vagy - Virág
Anyának lenni két dolog
Egy anya szeretete
Az igazi anya az első barát
Fiús anyuka - Vízfestékes
Lányos anyuka - Vízfestékes
Nem könnyű anyának lenni
Mommy Bear Mandala
Momster
Anya az aki szeret és támogat
Szuper feleség, szuper anya, szuper fáradt
Csak a kávé - anya
Ilyen a hangom - anya
Best mom rose
Legjobb anyuci - pink
Mommy shark
Anya csak egy van - őzike
Wife - Mom - Boss
Mom life
Best mom - black
Mommy and me silhouette

MÉG TÖBB ANYÁS TELEFONTOK

Termékek
Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod Tervezd meg sajátod
Anya gyerekekkel - MyLife
A Legfontosabbak Anyának Hívnak
Te vagy a világ - anya
Anya vagyok, Neked mi a szupererőd?
Csodaszép lány

ÖSSZES ANYÁS TELEFONTOK

LEÍRÁS

Legújabb telefontok típusunk a Rebel. Bőrbarát és gumírozott keretének köszönhetően nem fog kicsúszni a kezedből, tökéletesen illeszkedik a telefonodra, és megvédi azt. Mindezt hamisítatlanul stílusosan!

Anyás telefontok kollekció

STRAPABÍRÓ KIALAKÍTÁS

A bőrbarát gumírozott szélek gondoskodnak a megfelelő tapadásról, így a telefon nem fog kicsúszni a kezedből, illetve ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a tok a telefonodra. A hangerőt anyagában színezett gombok segítségével tudod állítani, így egyáltalán nem okoz gondot a túlzott igénybevétel. Akárcsak a kemény kialakítású hátlapnak sem! Nem mellesleg környezetbarát anyagok felhasználásával készült!

TARTÓS NYOMAT

Ha azon aggódnál, hogy vajon mennyire lesz tartós a minta, ne tedd, ugyanis minden tokunkat a legkorszerűbb UV nyomtatással készítjük. Emiatt teljes mértékben ellenálló lesz a kopással, UV sugárzással és persze a vízzel szemben. Színei ugyanolyan élénkséggel fognak ragyogni több év után is, nem fog megrepedezni a minta, mivel a festék száradás után teljesen rugalmas! Előbb kell újabb telefonra váltanod, minthogy lecseréld a régi tokodat...

Anyás telefontok kollekció
Anyás telefontok kollekció

EXTRA BIZTONSÁG

A kiemelt kameraszegélynek köszönhetően búcsút inthetsz a nagy karcoknak a lencsén, illetve a nehezen felrakható kameravédő fóliáknak! A puha, gumírozott káva leeséskor elnyeli az ütés erejét, így akadályozva meg az esetleges törést. Innentől kezdve nem kell arra figyelned, hogy ha lerakod az asztalra a telefonod, vajon képpel lefele vagy kamerával lefele tedd ezt, ugyanis teljes mértékben biztonságban lesz a lencse, így neked nincs is más dolgod, mint minél jobb képeket készíteni!

Anyás telefontok kollekció
Anyás telefontok kollekció
Anyás telefontok kollekció
Anyás telefontok kollekció
Anyás telefontok kollekció