PamutFalváról - kik vagyunk?

Ezek lennénk mi! :)

PamutFalváról - kik vagyunk?

ITT A PAMUTLABORNÁL MI HISZÜNK BENNE, HOGY MINDEN EMBER EGYEDI. NAP NAP UTÁN AZON DOLGOZUNK, HOGY EGYEDI PÓLÓINK SEGÍTSÉGÉVEL EZT MINDENKI KÖNNYEDÉN KI IS TUDJA MUTATNI!

LEHETSZ RASZTÁS, TETOVÁLT, ŐRÜLT MACSKÁS NŐ VAGY MEG NEM ÉRTETT INTORVERTÁLT, MI ÚGY SZERETÜNK, AHOGY VAGY.

SZÁMUNKRA A VELETEK VALÓ KOMMUNIKÁCIÓ UGYAN OLYAN FONTOS, MINT AZ ÁLTALUNK KÉSZÍTETT TERMÉKEK MINŐSÉGE!

VISSZAJELZÉSEITEK ALAPJÁN BŐVÍTJÜK SZOLGÁLTATÁSAINKAT, TERMÉKEINK KÖRÉT ÉS IGÉNYEITEKHEZ ILLŐEN KÉSZÍTÜNK EL TÖBB EZER MINTÁT A LEGVÁLTOZATOSABB KATEGÓRIÁKBAN!

MI A PAMUTLABOR IGAZI VARÁZSA? MI MAGUNK, A PAMUTMANÓK, A FURA DE LELKES FIATALOKBÓL ÁLLÓ CSAPAT, AKIK SZÍVÜKET, LELKÜKET BELEADJÁK A MUNKÁJUKBA.

MIKOR MI BEJÖVÜNK DOLGOZNI, NEM TÚLÉLNI SZERETNÉNK A MUNKAIDŐT, HANEM MINDEN ELTÖLTÖTT PERCET ÉLVEZNI, AZ AKADÁLYOKAT NEM GONDKÉNT, HANEM KIHÍVÁSKÉNT MEGÉLNI.

EZEKTŐL VAGYUNK MI MÁSOK, MINT A TÖBBI PÓLÓNYOMTATÓ CÉG!

FEJEZD KI EGYÉNISÉGED KIRÁLY PÓLÓDDAL, MELYET BÜSZKÉN VISELHETSZ MAGADON!

PAMUTMANÓINK VÉLEMÉNYEI

R. JAKAB (ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MANÓ):

Ügyfélszolgálatunk feladata, hogy segítsen Nektek. Hozzájárulunk a személyes értékek teremtéséhez és eközben rengeteg egyéniséget ismerünk meg a rajongásuk által.
Manóként nagyon szeretem ezt a hivatást, mert a termékeink mosolyt csalnak a megajándékozottak arcára; ráadásul az elismerés is mindig hozzánk érkezik.

C. PETRA (GRAFIKUS MANÓ):

A legelső dolog ami eszembe jutott, az, hogy egy baromi jó csapat része lehetek. És ez az egy pont nagyon sok mindent magába foglal. Együtt örülünk mindennek és a problémákat is együtt oldjuk meg. Közösen hozzuk meg a nagyobb döntéseket, mindenkinek lehet véleménye és ezt meg is oszthatja a többiekkel. Őszinte lehetsz és veled is őszinte mindenki. Emberek, egyéniségek lehetünk, elfogadjuk egymást, figyelünk egymásra.

A sok kis apróság pedig már csak hab a tortán: a közös kajálások, röhögések, programok, hogy nagy pacsi jár a jó teljesítményért, hogy mekkora örömöt tudsz okozni 1-1 megrendelőnek az elkészült pólóval, és így zárás után minden nap azt érezheted, hogy tényleg valami értelmessel töltötted a napot és még élvezed is. :)