Kedves Oldalunkra tévedő!

Szeptember folyamán minimálisan ugyan, de változni fognak áraink.
Mivel nagyon szeretnénk minden vásárlónkkal közvetlenek és őszinték maradni, így most leírjuk Neked, mik az okai az emelésnek.

Röviden:

Sajnos a világunkban bekövetkezett változások ránk is hatással vannak, így kénytelenek vagyunk több, mint 100.000 termékünk árát megemelni!
Szeretnénk tartani ugyanazt a minőséget, amit eddig megszokhattál tőlünk, ezért muszáj a webshopunkban lévő árainkat korrigálnunk!

Akit bővebben érdekel az áremelés oka, azt lentebb megtalálja kifejtve!

Mire vonatkozik az áremelés?

Az áremelés minden termékünkre egyaránt vonatkozni fog! Tehát a pólók mellett a pulóverekre, tornazsákokra, bögrékre, vászontáskákra, és minden egyébre, amit a webshopunkon megtalálsz!

Miért kell árat emelnünk?

A PamutLabornál rendkívül fontos számunkra, hogy mindannyian remek minőségű ajándékokkal gazdagodjatok, amit szívesen felvesztek és ami sokáig veletek is marad!

Így hát az első okunk az emelésre maga a válság, ami jelenleg a világunkat érinti. Válsághelyzetben sajnos csak két választásunk van, vagy leadunk a minőségből, vagy sajnos korrigálnunk kell az árainkat. Mivel nálunk a minőség az első, így a tartósság és megbízhatóság a rezsiárak változásával jelentős költségnövekedéssel járt számunkra! :(

A második okunk, hogy az euró árfolyama folyamatosan emelkedett az elmúlt időszakban. Mivel minden alapanyagunk árát az euró árfolyama befolyásolja, sajnos egyre drágábban jutunk hozzá mindenhez. :(

Végül, a harmadik és egyben utolsó indokunk az maga a PamutManók foglalkoztatásához kapcsolódó anyagi terhek finanszírozása. Az árak és az adók emelkedések, nem csak a vállalkozásokat érintik, hanem a magánszemélyeket is, így a PamutManók megélhetésének biztosítása is elengedhetetlen. Ezek a költségek folyamatos terhet jelentenek, amit egy kis, magyar vállalkozás, mint amilyen a PamutLabor is nehezen tud kigazdálkodni. PamutManóink megállás nélkül azon fáradoznak, hogy minél nagyobb örömet szerezhessenek Neked és szeretteidnek. A remek munkaerő megtartásához stabil anyagi hátteret kell nyújtanunk, amit csak az áremeléssel tudunk biztosítani.

Nagyon köszönjük a megértéseteket!